Salon Decebal

Radiofrecventa hexapolaraSalon Decebal detine acum aparatul de Radiofrecventa, cavitatie si laser de la Quirumed, aparat ce are integrat modulul de radiofrecventa multipolara cu 6 poli de tratament, numita si radiofrecventa hexapolara.
Este cea mai noua tehnologie de radiofrecventa utilizata in prezent in clinicile de remodelare corporala. Principalul avantaj al celor 6 poli consta intr-o suprafata mai mare de tratament, ceea ce inseamna ca rezultatele dorite se obtin mult mai rapid. Radiofrecvenţa este un tratament atât corporal cât şi facial care generează o căldură profundă prin biostimulare la nivel celular (circulaţia sângelui la nivel micro, absorbţia ulterioară a retenţiei de lichid, efecte analgezice ...)
Tratamentul poate consta în 6-10 sesiuni şi poate dura aproximativ 20 - 40 minute, o dată sau de două ori pe săptămână.Radiofrecventa are doua efecte principale:


1. Termolipoliza selectiva (arderea graduala a grasimilor stocate)- temperatura de la suprafata pielii este de 40-42 grade, dar in interiorul tesutului este de 60-65grade. Aceasta caldura determina topirea grasimilor stocate in adipocite (trigliceride= grasime solida cu macromolecula), transformarea lor in acizi grasi (micromolecula) si trecerea lor rapida prin membrana adipocitara in spatiul interstitial. Recomandam o sedinta drenaj limfatic in continuare.
Termolipoliza este selectiva deoarece temperatura de 60-65 grade actioneaza in primul rand pe celulele adipocitare cu un volum mai mare de grasimi si actioneaza mai putin pe cele cu un volum mai mic, astfel incat celulele vor deveni egale, iar aspectul inestetic de coaja de portocale se va diminua.

2. Constructia unei noi retele de colagen - temperatura mare din interiorul tesutului determina o crestere imediata a sintezei de colagen endogen. Acest colagen(sub forma de fibra) migreaza catre suprafata corpului, spre epiderm. Trecand de la o temperatura mare (65 grade) spre temperatura mica(40 grade) acesta se contracta (identic cu vasoconstrictia la rece), strangand ca un corset tesutul adipos si muscular. Rezultatul este compactarea bazata pe efectul ,,tightning”.
Efectul este imediat vizibil, dar continua o perioada buna de timp. Inca cateva ore de la incheierea tratamentului in zona lucrata se simte o anumita presiune (ca si cand am avea un corset elastic). De asemenea, se poate simti o anumita caldura in zona unde a fost aplicata ,,placa electrod”.

Sesiuni: Un tratament complet de radiofrecvenţe constă până în 20 de sesiuni, fiind posibilă realizarea a una până la două sesiuni pe săptămână, în funcţie de tipul de piele; de exemplu, pentru tipuri de piele mai mature, în primele 2 săptămâni trebuie realizate 2 sesiuni pe săptămână, iar ulterior, până la finalul tratamentului o şedinţă pe săptămână.
De îndată ce tratamentul este încheiat, clientul trebuie să aştepte o lună şi jumătate pentru a repeta tratamentul.
La sfârşitul sesiunii de tratament pot apărea: o uşoară roşeaţă, edem sau eritem, în funcţie de fiecare persoană, care va dispărea după o perioadă scurtă de timp. Rareori pot apărea mici arsuri în zonele sensibile ale pielii.

Contraindicaţii:


- Cancer;
- Femei însărcinate sau aflate în perioada de alăptare;
- Probleme de coagulare a sângelui;
- Afecţiuni ale ţesut conjunctiv şi la nivel neuromuscular;
- Implanturi recente de colagen;
- Pacemaker (stimulator cardiac) sau proteze metalice în zona de tratament;
- Probleme cardiace;
- Infecţii sau modificări ale zonei de tratament;
- Stări febrile;
- Diabet;
- Epilepsie.


Recomandări:


- Consumaţi cantităţi mari de apă pentru a păstra pielea hidratată.
- Folosiţi cremele recomandate de experţi.
- Faceţi exerciţii de întreţinere la nivel moderat.
- Dietă echilibrată.
Concurs

Toxinele acumulate in organism au efecte nocive asupra sanatatii!
Zilnic poti castiga prin tragere la sorti o sedinta detoxifiere rapida prin detox feet spa!

Inscrie-te acum!


Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati si promotii pe Salon-Decebal.ro


 • Deschis
 • Luni: 9:00 - 21:00
 • Marti: 9:00 - 21:00
 • Miercuri: 9:00 - 21:00
 • Joi: 9:00 - 21:00
 • Vineri: 9:00 - 21:00
 • Sambata: 9:00 - 15:00
 • Duminica: inchis
 • Contacteaza-ne
 • 021 313 31 67
 • Bd. Decebal Nr. 19, Bloc S 18, et 7, Apt 14, Sector 3, Bucuresti (intre Hotel Golden Tulip si CNAS)
 • Tel: 021.313.31.67
 • Mobil: 0725.398.853
 • Email: office@salondecebal.ro

Ne gasiti si pe:

Harta