Salon Decebal

Reîmprospătarea tenului prin exfoliere cu peelinguri chimice AHA, AHA+PHA și PA+BHA (alfa-hidroxi acizi) de la BANDI™ COSMETICS – LINIA PROFESIONALĂ AHA


Linia AHA a fost elaborată pentru a oferi un tratament activ, adaptabil al pielii. Ingredientele sale cheie, alfa-hidroxi acizii (AHA), au o eficacitate dovedită în domeniile complexe ale chirurgiei plastice, medicinei estetice şi cosmetologiei. Rezultatele testelor efectuate de către laborator demonstrează clar faptul că cele mai eficiente rezultate se obţin prin combinarea diverşilor acizi din fructe. Produsele BANDI includ geluri exfoliante şi o gamă largă de produse suplimentare din linia AHA. Produsele sunt bazate pe o paletă întreagă de acizi netamponaţi – glicolic, lactic, tartaric, citric şi malic, compuse în proporţii şi concentraţii adecvate, cu valoare optimă de pH. În afară de acestea, produsele sunt îmbogăţite cu ingrediente active şi suplimentare selectate cu grijă, care contribuie la creşterea eficienţei în timp a tratamentului.


Va propunem, pentru inceput, noua linie de PA+BHA (BHA este un acid solubil în lipide/ulei) este o inovaţie în domeniul exfolierii chimice a epidermei. Fără precedent permite obţinerea unei intensitatăţi de peeling agresiv urmat de un nivel scăzut de iritaţii al pielii. Unicitatea acestora este determinată de combinaţia rară a trei acizi activi: acid piruvic, azelaic şi salicilic. Linia PA+BHA este recomandata pentru îngrijirea periodică a tenului având simptome de foto-aging (îmbătrânirea cutanată indusă de soare), decolorare, ten cu acnee şi cicatrice în urma acneelor, piele seboreică cu pori dilatati, hipercheratoza epidermei, puncte negre vizibile, fermitate şi elasticitate redusă, riduri fine, necesitatea vindecării profunde a pielii. Acidul piruvic manifestă efecte puternic sebostatice, dermoplastice şi antimicrobiene. Acidul azelaic blochează formarea melaninei în piele, astfel uniformizând decolorările tenului şi previne apariţia cloasmei. Datorită structurii sale chimice similare aspirinei, acidul salicilic dovedeşte calităţi antiinfamatoare, respectiv accelerează procesul de vindecare al erupţiilor şi iritaţiilor. 

TRATAMENT DE EXFOLIERE CU ACID PIRUVIC, AZELAIC ŞI SALICILIC

 

Acest tratament extrem de eficient este bazat pe exfolierea chimică a epidermei. În mod unic intensitatea peeling-ului agresiv atrage după sine iritaţii de piele minore. Unicitatea este determinată de combinaţia rară a trei acizi activi: acidul piruvic, azelaic şi salicilic. Garantează rezultate spectaculoase în cazul tenului seboreic, deshidratat sau matur, dar în acelaşi timp şi în cazul tenului prezentând decolorări evocate de soare, leziuni bacteriene sau vase sanguine vizibile.


INDICATII TRATAMENT PA+BHA


Tratamentul este recomandat pentru:

*ten încărcat cu orificii vizibil dilatate ale glandelor sebacee şi puncte negre
*ten cu acnee (chiar şi în fază activă) şi cicatrice în urma acneelor
*epidermă cu tendinţă de exfoliere în exces
*ten matur cu înclinaţie ridicată pentru pierderea fermităţii, flexibilităţii şi vizibilitate sporită a ridurilor
*ten cu decolorări apărute în urma acneelor, expunerii la soare sau cu înaintarea în vârstă
*pentru uz profilactic cu înclinaţii la cheratinizare epidermală excesivă.
Tratamentul constituie o metodă excelentă de îngrijire a pielii contra formării ridurilor, deoarece amână procesul de îmbătrânire al pielii.

EFECTELE TRATAMENTULUI PA+BHA


Un studiu specializat de aplicare coordonat de un laborator independent de testări ITA-TEST confirmă eficacitatea ridicată ale tratamentelor.

Femeile care au participat ca subiecţi la testarea tratamentului au punctat aspecte extrem de pozitive ale tratamentului:

*îndepărtarea delicată, dar totodată eficace ale straturilor de celule moarte acumulate ale epidermei *reducerea pronunţată a punctelor negre *purificarea şi îngustarea căilor de secretare ale glandelor sebacee *decolorarea ameliorată şi îmbunătăţirea echilibrului coloraturii tenului *reducerea asprimii pielii şi netezirea epidermei *reducerea ridurilor minore *îmbunătăţirea aspectului în ansamblu al pielii

FRECVENTA TRATAMENTELOR PA+BHA


*Este recomandat să fie efectuat într-o serie de 4-6 tratamente (nu este permis a fi efectuate mai des decât o dată pe săptămână). Înainte de începerea şirului de tratamente, clientul este indicat, să-şi pregătească tenul pentru tratament, folosind Crema de exfoliere cu acid piruvic, azelaic şi salicilic în fiecare seară, timp de două săptămâni.

*Tratamentele urmează a fi efectuate primăvara şi toamna. Pentru a asigura protecţie completă, este recomandat evitarea expunerii la soare în timpul tratamentelor şi timp de 2 săptămâni după efectuarea ultimei exfolieri. Clientul este sfătuit să folosească Cremă protectoare de zi SPF 25 cu probiotice.

*Decizia asupra numărului şi durata tratamentelor de exfoliere aparţine în exclusivitate unui cosmetician profesionist, bazată pe informaţii obţinute de la client, vârsta acestuia, sensibilitatea şi condiţia pielii şi observaţiile făcute asupra recţiilor pielii în urma utilizării acizilor, luând în considerare caracterul urgent al rezultatelor aşteptate.

*Clientul trebuie informat asupra faptului că tratamentul implică exfolierea intensivă a epidermei şi că poate atrage după sine apariţia unor efecte secundare precum: senzaţia de arsură, ardere, mâncărime, înţepare, întindere şi roşeaţă. În cazul în care oricare dintre aceste simptome apare într-o formă agravată, clientul are obligaţia de a înştiinţa persoanele specializate care au afectuat tratamentul.CONTRAINDICATII TRATAMENT PA+BHA


*infecţii cutanate în fază activă (Herpes Simplex)
*inflamaţia ţesutului conjunctiv
*sarcină şi alăptare
*tendinţa de a dezvolta cicatrice cheloide
*număr mare de melanocite
*tratament cu retinol efectuat în ultimele 6 luni
*hipersensilbilitate la una sau mai multe din ingrediente
*pielea foarte dezhidratată, crăpată


TRATAMENT DE EXFOLIERE AHA+PHA ACID MANDELIC + PHA 40% CU pH 1.5

PARADISUL MIGDALELOR – TRATAMENT DE EXFOLIERE CU ACID MANDELIC ŞI PHA


Acest tratament extrem de eficient este bazat pe exfolierea chimică a epidermei. Stimulează procesul de autoreglare al tenului. Amestecul netamponat de acid mandelic, acid lactobionic şi gluconolactat asigură exfoliere extrem de eficientă, dar totodată delicată şi sigură. Garantează rezultate spectaculoase în cazul tenului seboreic, deshidratat sau matur, dar în acelaşi timp şi pentru ten prezentând decolorări evocate de soare, leziuni bacteriene sau vase sanguine vizibile.

Ingrediente active cheie: Acid mandelic, acid lactobionic, gluconolactat.


Indicaţii:

Tratamentul este recomandat pentru:
*clienţi de toate vârstele
*toate tipurile de ten: normal, uscat, gras sau mixt
*nuanţă cenuşie a pielii, lipsa strălucirii
*ten afectat de foto-aging – hiperpigmentaţie, asprime
*linii vizibile şi riduri
*piele predispusă la decolorare (evocată de soare, post-inflamatoare, melasma)
*acnee vulgaris cu puncte negre
*cicatrice în urma acneelor
*secreţie crescută ale glandelor sebacee
*capilare dilatate
*acnee eritematoasă

Când este recomandat efectuarea tratamentului?

Tratamentul este recomandat în orice anotimp, inclusiv vara. Acidul mandelic nu cauzează sensibilitate crescută la razele UV, dar trebuie luat în considerare că de-a lungul exfolierii sunt eliminate straturile cornificate de pe suprafaţa epidermei, rezultând astfel expunerea mai pronunţată a pielii la influenţele nocive ale razelor UV. Din această cauză recomandăm îngrijire specială în cazul efectuării tratamentului pe timpul verii.


Efectele tratamentului

*ameliorarea decolorărilor cauzate de razele solare
*capilare fortificate
*asprime redusă, strat cornificat mai subţire
*reducerea secreţiei glandelor sebacee
*hidratare
*piele mai strălucitoare
*reducerea seboreei
*vindecarea sporită a leziunilor datorate acneelor
*pătrundere facilitată a ingredientelor active

Frecvenţa tratamentelor

*este recomandat să fie efectuat într-o serie de 4-6 tratamente (nu este permis a fi efectuate mai des decât o dată pe săptămână). Înainte de începerea şirului de tratamente, clientul trebuie să-şi pregătească tenul pentru tratament, folosind produsul pentru pre-exfoliere AHA+PHA în fiecare seară, timp de o săptămână.
*decizia asupra numărului şi durata tratamentelor de exfoliere aparţine în exclusivitate unui cosmetician profesionist.

Contraindicaţii

*eczeme
*herpes
*sarcină
*ten iritat
*micoză
*psoriazis
*chemoterapie
*imediat după extragere de măsea (posibilă stare febrilă)
*pielea aflată imediat după epilare, dermabraziune, tratamente cu efectuarea electrolizei
*ten lezat sau inflamat
*terapie cu retinol
*hipersensibilitate la acizi AHA+PHA
Concurs

Toxinele acumulate in organism au efecte nocive asupra sanatatii!
Zilnic poti castiga prin tragere la sorti o sedinta detoxifiere rapida prin detox feet spa!

Inscrie-te acum!


Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutati si promotii pe Salon-Decebal.ro


 • Deschis
 • Luni: 9:00 - 21:00
 • Marti: 9:00 - 21:00
 • Miercuri: 9:00 - 21:00
 • Joi: 9:00 - 21:00
 • Vineri: 9:00 - 21:00
 • Sambata: 9:00 - 15:00
 • Duminica: inchis
 • Contacteaza-ne
 • 021 313 31 67
 • Bd. Decebal Nr. 19, Bloc S 18, et 7, Apt 14, Sector 3, Bucuresti (intre Hotel Golden Tulip si CNAS)
 • Tel: 021.313.31.67
 • Mobil: 0725.398.853
 • Email: office@salondecebal.ro

Ne gasiti si pe:

Harta